Veel plezier op onze website

viviane verlent

Hallo,

Wij zijn Viviane en Johnny,  samen met onze 3 kids wonen wij in Grote Brogel (Peer) Limburg, en zijn al jaren lang hondenliefhebbers.

Wij zijn beide altijd thuis zodat we tijd genoeg in onze hondjes kunnen investeren. Bezoek is altijd welkom, toch vragen we even om een afspraak te maken, omdat we als er pups geboren zijn de eerste weken geen bezoek toelaten om infecties te vermijden.

De Bulldoggen fokken wij met stamboom St. Hubertus en daar hebben we regelmatig een nestje mee. Wil je van ons een Bulldog pup dan is het aan te raden om eerst langs te komen om kennis te maken met ons en onze honden en dan eventueel een reservatie te maken, zodat je zeker bent van een pup. Onze bulldoggen stammen af van goede bloedlijnen en wij doen er alles aan om gezonde pups te kunnen afleveren. Onze honden zijn allemaal via dna getest door een erkend labo op erfelijke afwijkingen, papieren zijn ter inzage bij ons thuis.

De Franse zijn via Rx getest op patella, rug, ogen en luchtpijp 

Al onze honden hebben een fokcertificaat erkend door de Vlaamse fokkerijcommissie 

Wij zijn ook af en toe op shows te zien

Onze hondjes leven in huis en zijn dan ook de dagelijkse geluiden gewend. Ze gaan ook regelmatig mee op stap, zodat ze niet wereldvreemd zijn.

Wij proberen doordacht onze honden op te voeden, ik volgde dan ook enkele cursussen hondengedrag in Nederland bij Martin Gaus. Indien je een probleem zou hebben kan je ook altijd terecht voor advies.

Een pup reserveren is altijd mogenlijk, wij vragen dan wel een voorschot, zodat zowel jullie als wij zeker zijn dat het pupje beschikbaar blijft. Onze pups vertrekken pas indien zij zelfstandig kunnen eten, ten vroegste vanaf 8 weken, met schriftelijke garantie, inenting en chip.

Voor het buitenland mogen de pups pas op 15 weken vertrekken, na de inenting tegen rabiës 

Wij hebben een erkenning van het ministerie van dierenwelzijn en staan onder toezicht van dierenarts Dr. Rita Maes en Hilde Witters uit Peer en Theo Martens uit Hechtel

Ben je geïnteresseert, dan mag je altijd bellen op nr +32497154869

Opmerkingen

Cynthia

19.09.2022 13:07

Hebben jullie binnenkort Franse buldogs puppy’s
Ik hoor graag van jullie

Valerie Vermeerbergen

05.07.2022 09:11

Beste,
Hebben jullie binnenkort een nestje Franse bulldogs?
Het zou heel fijn zijn iets van jullie te vernemen.
Mvg,
Valerie

Meest recente reacties

19.10 | 18:55

Ze is echt een tophondje Viviane! Leergierig en zeer hoge leercapaciteit, grote moed en doorzettingsvermogen, van niets bang, grote nieuwsgierigheid en aanpassingsvermogen, goede fysieke conditie, al

16.10 | 21:18

Mogen wij meerdere keren komen kijken naar de puppy zoals ik Han lezen is de gezondheid belangrijk wanneer hebben jullie nog een nestje Engelse bulldog mvg ronny

19.09 | 13:07

Hebben jullie binnenkort Franse buldogs puppy’s
Ik hoor graag van jullie

11.09 | 09:52

Wat is de prijs van de Engelse bull pups van 11 weken

Deel deze pagina